dijous, 21 de juny del 2012

Serra de Nabiners - Santuari de Sagàs - Torrent de Casanoves

Aquest matí he fet un interessant recorregut corrent que complementa el que vaig fer el 17 de maig al Santuari de Sagàs. Aquesta vegada, en lloc de pujar seguint el GR7 per la carena de la Serra de la Bastida per després baixar a Sagàs, he remuntat la carena de la Serra de Nabiners, fins gairebé la Creu dels Canyamassos, i llavors he seguit un sender que flanqueja a buscar el Cortal de Cal Ramon i després la pista que va al Torrent de Sagàs i al Santuari. És a dir, aquesta vegada he pujat per la serra que tanca la vall del riu de Casanoves per l'oest i l'altra vegada va ser per la serra del vessant oriental.

Del Santuari de Sagàs al cotxe, que havia deixat a l'inici de la vall, he seguit el mateix itinerari que el 17 de maig; és a dir, per Cal Ramon i baixant al Torrent de Casanoves per després sortir a la pista de prové de Cal Casanoves.

Tot plegat han estat 15,7 km i 781 m de desnivell que he fet en 2h i 5 min efectius (segons em diu el GPS). D'equipament, només duia el GPS, la gorra i les ulleres. Al Santuari he trobat una mica d'aigua. Nota: repetit el 21 d'abril de 2013 amb 1h 52 min. Aquí sota podeu veure i descarregar el track:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada