diumenge, 15 de maig del 2011

Vertical Quiri 2011

Suant el dorsal, a mitja pujada (foto Galeria UEU)
Una nova edició de l'Escanyabocs de la Seu ens ha portat, entre d'altres, la Vertical Quiri. Aquest dissabte per la tarda, una colla de 270 persones (77 dones i 193 homes) hem encarat els 850 m de desnivell de Noves de Segre fins dalt del Sant Quiri.

A diferència de les passades edicions, el recorregut ha començat en baixada per tal d'estirar i esponjar una mica el nombrós grup de corredors. Això ha fet que fos una mica més llarg i que els temps invertits en fer-lo no siguin estrictament comparables als d'anys anteriors.

Arribant a dalt (foto Galeria UEU)
El resultat no ha estat dolent, 59:42, i això m'ha fet quedar en el lloc 94è dels 193 homes (poc abans de la meitat). En l'edició 2010, potser portava un millor entrenament que en la d'enguany i vaig fer 52:00 (amb el recorregut una mica més curt, també). En fi, mirarem de mantenir el nivell a les properes edicions.

Enguany, l'amic Salvi Fargas també ha participat a la Vertical Quiri. Com és habitual en ell, ha fet un temps extraordinari de 44:29 que l'ha posat en el 13è lloc absolut i que, ben segur, l'hagués posat el primer de la seva categoria, si l'organització hagués fet aquesta distinció de categories per edat.

En Salvi, al cim (foto Galeria UEU)
Fins la propera, Sant Quiri!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada