dilluns, 6 d’agost del 2007

Campanya tresmilera 2007

Aquesta campanya va ser concentrada en pocs dies i centrada en dos zones que van quedar liquidades: el massís del Vinhamalha i el sector occidental del massís de Perdut.

El 31 de juliol surto cap al Barrage d'Ossoue i arribo, força tard a la nit del dia 1. El mateix 1 d'agost, surto del cotxe i pujo PIC DE TAPOU i el PIC DU MILIEU DEL VINHAMALHA. El dia 2 me'l passo al cotxe, veient ploure.


Des del Pic de Montferrat (3219), amb l'aresta que ve del Pic Central (3235), 3 d'agost de 2007

El 3 d'agost en faig una de bona. Surto del cotxe i faig els que em falten del circ del Vinhamalha: LA PUNTA D'EN CHAUSSENQUE, on trobo l'isard que podeu veure a la foto-banner del bloc (a dalt de tot), EL PITON CARRÉ, el PIC DEL CLOT DERA HOUNT, el PIC DE LA CERBILLONERA, el PIC CENTRAL DEL VINHAMALHA i el PIC DE MONTFERRAT. La zona del massís del Vinhamalha queda liquidada, amb vuit nous tresmils en dues jornades. Baixo al cotxe i em desplaço cap al coll de Tentes.


Des de El Casco (3006), el refugi de Sarradets, el Coll de Tentes i el massís del Vinhamalha, 4 d'agost de 2007

El 4 d'agost també va tocar pencar de valent.  Surto del Coll de Tentes, salto el Port de Bujaruelo i començo a descendir per la vall. Després remunto cap a l'est i vaig a sortir a una cresta SO del Gabietu Occidental. Baixo  i remunto la cara est d'aquest cim i després segueixo la cresta fins l'altre Gabietu. Cauen, per tant, el PIC DE GABIETU OCCIDENTAL I EL PIC DE GABIETU ORIENTAL. Segueixo, flanquejant pel sud del Pic de Taillon, fins la Brecha de Roland. Paso el Paso de los Sarrios i remunto per pujar EL CASCO. Baixo del pic i segueixo flanqueig per remuntar finalment LA TORRE DE MARBORÉ. Retorno a la Brecha, paso pel refugi de Sarradets, torno al Port de Bujaruelo i finalment al Coll de Tentes. La zona occidental del massís del Perdut queda liquidada i ja només em queda feina des del refugi de Góriz, per una altra ocasió.

Amb aquests quatre darrers, la campanya 2007 es tanca amb 12 nous tresmils de la llista.